Ministerul Educaţiei retrage proiectul privind învăţământul primar

Ministerul Educaţiei Naţionale retrage proiectul de ordin privind aprobarea planurilor-cadru pentru învăţământ primar, precizând că acesta conţinea o serie de aspecte insuficient fundamentate. Proiectul urmează să fie reanalizat de specialişti.

329 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei retrage proiectul privind învăţământul primar

Ministerul Educaţiei retrage proiectul privind învăţământul primar

Ministerul Educaţiei Naţionale anunţă că versiunea de proiect de ordin privind aprobarea planurilor-cadru pentru învăţământ primar avea rolul de a genera o dezbatere pe acest subiect în cadrul Comisiei de Dialog Social, conform reglementărilor legislative în vigoare.

“Având în vedere faptul că proiectul conţinea o serie de aspecte insuficient fundamentate, acesta a fost retras şi urmează a fi reanalizat de specialiştii în domeniu”, se arată într-un comunicat trimis MEDIAFAX de Biroul de Presă al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Sursa citată anunţă că în momentul în care se va contura o nouă versiune, Ministerul Educaţiei Naţionale va iniţia o dezbatere într-un context mai amplu, scopul fiind acela de a găsi soluţii adecvate provocărilor pe care le impune implementarea noului curriculum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici