Ministerul Muncii anunţă când vor fi plătite pensiile în luna august, în contextul zilelor libere din perioada 12-15 august

Pensiile vor fi plătite mai devreme în luna august, în contextul zilelor libere din perioada 12-15 august, acordate pentru sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, a anunţat miercuri Ministerul Muncii.

1289 afișări
Imaginea articolului Ministerul Muncii anunţă când vor fi plătite pensiile în luna august, în contextul zilelor libere din perioada 12-15 august

Având în vedere că zilele libere se suprapun perioadei în care în mod obişnuit se plătesc aceste drepturi, s-a decis achitarea lor în avans, astfel:

-Pensiile celor care au optat pentru plata prin mandat poştal vor fi plătite de Poşta Română între 1 – 11 august, iar pentru cei care primesc acest drept în cont bancar, alimentarea conturilor se va face în zilele de 9 şi 10 august;

-Drepturile persoanelor cu dizabilităţi vor fi plătite de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială în 11 august, cu 4 zile mai repede faţă de termenul stabilit. Astfel, pentru persoanele care au card, dacă înainte plăţile se făceau pe 15, în această lună se vor face pe 11, iar pentru cei cu mandat poştal, dacă în mod obişnuit plăţile se fac începând din 18 până la finalul lunii, în luna august se vor face începând din 11.

Alte beneficii, precum alocaţia de stat pentru copii şi indemnizaţia pentru creşterea copilului, se plătesc în perioada 8 – 10 august, a transmis Ministerul Muncii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici