Ministerul Sănătăţii, anunţ după cazul de meningită depistat la Liceul „Gheorghe Lazăr”/ Rezultatul probelor luate de la elevi

Ministerul Sănătăţii anunţă, luni, printr-o infomare de presă, că, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti, toate probele exsudat luate de la copiii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” au ieşit negative pentru meningită.

1537 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii, anunţ după cazul de meningită depistat la Liceul „Gheorghe Lazăr”/ Rezultatul probelor luate de la elevi

Ministerul Sănătăţii: Toate probele luate de la copiii din liceul Gheorghe Lazăr au ieşit negative

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat, luni, prin intermediul unei informări, că, potrivit informaţiilor furnizate de DSP Bucureşti, toate probele exsudat, în număr de 61, luate de la copiii din liceul Gheorghe Lazăr au ieşit negative.

La Institutul Matei Balş s-au mai prezentat alţi 18 copii în weekend cărora le-au fost recoltate probe, iar aceste noi analize vor fi gata marţi.

Joi, o elevă de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală, confirmată cu meningită, a murit. Liceul a luat decizia suspendării cursurilor pentru ziua de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici