Ministerul Turismului din Israel: aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară

Ministerul Turismului din Israel anunţă că aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară şi că niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor.

144 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului din Israel: aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară

Ministerul Turismului din Israel: aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară

În prezent, aproape 130.000 de turişti străini se află în Israel şi niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor, anunţă Ministerul Turismului din Israel.

Aeroportul Ben Gurion este deschis şi funcţionează, dar punctul de trecere al frontierei Allenby Bridge (trecerea terestră din Iordania în Israel) va fi închis pentru următoarele 24 de ore. Toate celelalte puncte de trecere ale frontierei terestre sunt deschise, mai anunţă Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului din Israel anunţă că „se ocupă să monitorizeze situaţia şi comunică toate actualizările companiilor de turism şi companiilor aeriene şi se angajează să se asigure că toţi turiştii care vizitează Israelul sunt în siguranţă şi sunt informaţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici