Ministrul Internelor vrea să desfiinţeze DGIPI - surse

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, vrea să desfiinţeze Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) şi să restructureze "din temelii" Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), potivit unor surse ministeriale.

70 afișări
Imaginea articolului Ministrul Internelor vrea să desfiinţeze DGIPI - surse

Ministrul Internelor vrea să desfiinţeze DGIPI - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Cornel Şerban, şi şeful Diviziei de Operaţiuni din Direcţia Generală Anticorupţie, Petre Pitcovici, sunt audiaţi, marţi seară, de procurorii anticorupţie, pentru o faptă comisă în 2008, potrivit unor surse judiciare.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, anunţa, în 15 martie, numirea lui Ilie Cornel Şerban la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI). Decizia de numire a lui Cornel Şerban la conducerea DGIPI a fost semnată de premierul Emil Boc în 16 martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici