Ministrul Transporturilor a sărbătorit Ziua Copilului la înălţime. Plimbare tată-fiu cu avionul TAROM, de 1 iunie

  • Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, şi copilul său s-au plimbat cu avionul TAROM.
  • A fost vorba despre o cursă specială, contra cost, organizată de TAROM de Ziua Copilului.
297 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor a sărbătorit Ziua Copilului la înălţime. Plimbare tată-fiu cu avionul TAROM, de 1 iunie

FOTO: Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, i-a făcut copilului său o surpriză de 1 iunie: l-a plimbat cu avionul.

„O idee excelentă de 1 iunie de la TAROM: zboruri speciale pentru copii şi părinţii lor cu plecare şi aterizare de pe Otopeni. Ne-am luat şi noi bilet, pentru că băieţelul meu de 3 ani şi 8 luni voia să vadă cum e să zbori”, a spus ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă a povestit cum a reacţionat copilul său în timpul plimbării cu avionul.

„Vremea n-a ţinut cu noi, dar ne-a plăcut oricum şi, citez: am văzut norii de jos, şi am trecut prin nori, şi dup-aia i-am văzut şi de sus", a relatat ministrul Drulă, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici