Minivacanţa pe litoral: 33 de dosare penale pentru trafic şi consum de droguri au fost întocmite de poliţiştii din Constanţa

33 de dosare penale au fost întocmite de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, în ultima săptămână, în urma unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea consumului şi traficului de droguri de risc şi mare risc.

3164 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa pe litoral: 33 de dosare penale pentru trafic şi consum de droguri au fost întocmite de poliţiştii din Constanţa

33 de dosare penale pentru trafic şi consum de droguri în minivacanţă, pe litoral

Potrivit poliţiştilor constănţeni, în perioada 25 aprilie - 1 mai, zeci de agenţi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi a consumului ilicit de droguri în cadrul unui festival de muzică electronică din staţiunea Mamaia.

"Pe perioada desfăşurării activităţilor, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetăţeni străini. Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au întocmit 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar şi un francez", se arată într-un comunicat de presă al poliţiei judeţene.

În urma probatoriului administrat, patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Totodată, poliţiştii au descoperit şi retras mai multe comprimate ecstasy, pliculeţe conţinând cocaină, ketamină, amfetamină, dar şi muguri de cannabis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici