Minoră incendiată de un bărbat de 45 de ani, pe care îl cunoscuse online. Agresorul e cercetat pentru tentativă de omor

  • O fată de 17 ani din localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi, a fost incendiată de un bărbat
  • Agresorul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc
  • Individul a fost prins de poliţie, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor
4130 afișări
Imaginea articolului Minoră incendiată de un bărbat de 45 de ani, pe care îl cunoscuse online. Agresorul e cercetat pentru tentativă de omor

Poliţiştii din Mehedinţi anunţă că se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relaţie încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o reţea de socializare şi din motive încă necunoscute a mers la locuinţa ei şi, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieţii”, a declarat pentru MEDIAFAX, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că a intervenit fratele victimei, tot minor, care a reuşit să stingă focul.

Bărbatul a fost identificat şi se află în custodia Poliţiei.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite.

Victima locuia doar cu bunica şi fratele ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici