Mire la 80 de ani: Un bărbat din Galaţi se însoară pentru prima dată în viaţă. Ce vârstă are soţia | VIDEO

Un bărbat din Galaţi s-a căsătorit pentru prima dată, vineri, la vârsta de 80 de ani, la Oficiul Stării Civile din oraş. Dacă mirele a avut emoţii, fiind pentru prima dată în această ipostază, mireasa, în vârstă de 69 de ani, a spus „da” pentru a doua oară în viaţă.

6614 afișări
Imaginea articolului Mire la 80 de ani: Un bărbat din Galaţi se însoară pentru prima dată în viaţă. Ce vârstă are soţia | VIDEO

Mire la 80 de ani: Un bărbat din Galaţi se însoară pentru prima dată în viaţă. Ce vârstă are soţia | VIDEO

Mirele de 80 de ani se numeşte Vasile Andrei şi o mare parte a vieţii a fost şoferul echipei de fotbal Oţelul Galaţi.

Fiind apreciat pentru calităţile de şofer, sportivii l-au numit un „doctor al volanului”.

El povesteşte că este de 37 de ani împreună cu partenera sa, Iordana. Dacă femeia este la a doua căsătorie, „doctorul” a ajuns pentru prima dată în faţa ofiţerului Stării Civile.

„Aşa mi-a venit, la vârsta asta să mă căsătoresc”, le-a spus mirele celor adunaţi vineri, la prânz, în faţa Oficiului Stării Civile din Galaţi.

După ceremonie, cei doi miri au mers într-un loc retras ca să sărbătorească evenimentul împreună cu câţiva prieteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici