Mire ridicat de poliţişti în timpul unei descinderi în forţă la o nuntă din Craiova (Video)

Poliţişti de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (BCCOA) Craiova au descins în forţă, vineri seară, la o nuntă din municipiu şi l-au ridicat pe ginere, alături de alte patru persoane, printre care şi fratele mirelui, toţi fiind acuzaţi de trafic de persoane şi proxenetism.

271 afișări
Imaginea articolului Mire ridicat de poliţişti în timpul unei descinderi în forţă la o nuntă din Craiova (Video)

Mire ridicat de poliţişti în timpul unei descinderi în forţă la o nuntă din Craiova

Poliţiştii de la BCCOA Craiova aveau suspiciuni că mai mulţi membri ai clanului Dragavei s-ar ocupa cu trafic de persoane şi proxenetism, motiv pentru care i-au supravegheat timp de mai multe luni. Vineri seară, ei au decis să acţioneze în forţă la o nuntă de romi, împreună cu mirele Viorel Călin fiind ridicate încă patru persoane, printre care şi fratele ginerelui.

Viorel Călin, zis Gonţu, îşi invitase rudele şi prietenii la petrecerea dată în cinstea căsătoriei sale. În timpul petrecerii, nuntaşii s-au trezit cu mascaţii şi jandarmii peste ei. Mirele, împreună cu fratele său, Daniel Lucan, şi alţi trei nuntaşi - Daniel Belu (zis Savian), Alina Simona Bozgan şi Mihaela Joseanu - au fost duşi la Poliţie, unde au fost audiaţi mai multe ore.

"Din luna mai, grupul era în supraveghere, deoarece planau suspiciuni că membrii acestuia se ocupau cu trafic de persoane, inclusiv minori, proxenetism şi prostituţie în Italia, în provincia Roma", a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, Silviu Văcaru, ofiţer în cadrul BCCOA Craiova.

Potrivit datelor făcute publice de Văcaru, de-a lungul activităţii infracţionale, membrii grupului sunt acuzaţi că ar fi traficat în Italia 11 minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze pe străzile din Roma. Conform anchetatorilor, de pe urma victimelor, Viorel Călin şi prietenii acestuia ar fi câştigat peste 100.000 euro.

Cei cinci craioveni sunt cercetaţi pentru trafic de persoane, proxenetism, prostituţie şi organizare şi aderare la grup organizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici