Miroslav Taşcu Stavre. Ce urmează după atacul terorist din Rusia?

Ce urmează după atacul terorist din Rusia? Miroslav Taşcu Stavre: „E clar că ISIS nu a murit. Vom vedea o întărire a securităţii în Rusia”.

889 afișări
Imaginea articolului Miroslav Taşcu Stavre. Ce urmează după atacul terorist din Rusia?

Miroslav Taşcu Stavre. Ce urmează după atacul terorist din Rusia?

Atac terorist la Moscova înaintea unui concert sold-out organizat într-un centru cultural. Nu mai puţin de 115 de oameni au murit, iar alţi 121 au fost răniţi, arată cifrele confirmate de FSB.

Printre victime, se află şi un copil în vârstă de doar 12 ani.

Atacul a fost revendicat de către ISIS, printr-o postare pe Telegram.

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi reprezentanţii Casei Albe au condamnat atacul.

„E clar că ISIS nu a murit. Vedem al doilea atac într-o perioadă extrem de scurtă. Au avut acum două luni şi ceva atentatul produs în onoarea şefului Gărzii iraniene. Acolo, ISIS-ul a ţinut să răspundă la tot ceea ce îi acuzau ei în confruntările directe pe care le-au avut în războiul din Siria. La fel se întâmplă şi astăzi. Rusia nu a părăsit niciodată Afganistanul, a avut o prezenţă constantă acolo. Ăsta poate fi unul din principalele motive. Ce urmează? Vom vedea o întărire a securităţii în Rusia”, a explicat Miroslav Taşcu Stavre, expert în relaţii internaţionale, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici