Mirosul de gaz a scos din case zeci de locatari ai unui bloc. Constatările ISU

Zeci de oameni au fost evacuaţi, joi, dintr-un bloc din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, din cauza mirosului puternic de gaz.

195 afișări
Imaginea articolului Mirosul de gaz a scos din case zeci de locatari ai unui bloc. Constatările ISU

Pompierii din Găeşti au intervenit la un bloc unde se simţea miros de gaze pe casa scării.

20 de adulţi şi doi copii au fost evacuaţi.

„La faţa locului au venit şi echipe de intervenţie de la societăţile de distribuţie gaze şi energie electrică, precum şi de la poliţie. S-a constatat că sursa mirosului de gaze a fost racordul unei butelii legată la un aragaz, pe unde scăpau gaze”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici