Miting şi marş de protest în Capitală. Pe ce străzi este restricţionat traficul şi care sunt rutele ocolitoare - FOTO

Mai multe străzi din Capitală vor fi blocate, marţi, din cauza mitingului şi marşului de protest care are loc în Piaţa Victoriei, informează Brigada Rutieră a Municipiului Bucureşti.

1211 afișări
Imaginea articolului Miting şi marş de protest în Capitală. Pe ce străzi este restricţionat traficul şi care sunt rutele ocolitoare - FOTO

Miting şi marş de protest în Capitală. Pe ce străzi este restricţionat traficul şi care sunt rutele ocolitoare (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, în intervalul orar 10:00 - 14:30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe artera de legătură între str. Paris şi şos. Kiseleff, pe artera de legătură dinspre bd. Lascăr Catargiu spre bd. Ion Mihalache şi artera de întoarcere dinspre bd. Lascăr Catargiu spre Calea Victoriei.

În acelaşi interval orar se va restricţiona circulaţia rutieră pe 3 benzi de circulaţie pe bd. Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piaţa Victoriei, cu asigurarea traversării str. Arh. Ion Mincu.

De la ora 14:30 până la ora 15:30, va avea loc un marş pe traseul: Piaţa Victoriei - Bd. Aviatorilor (pe cele 3 benzi de circulaţie închise în timpul mitingului) - Piaţa Charles de Gaulle - Calea Dorobanţilor (banda I de circulaţie) - sediul Televiziunii Române.

În acelaşi interval orar va fi restricţionat traficul rutier şi pe str. Emil Pangratti.

Rute ocolitoare:

  • Piaţa Charles de Gaulle - bd. C. Prezan - Piaţa Arcul de Triumf - şos. Kiseleff - Piaţa Victoriei;

  • Piaţa Charles de Gaulle - bd. C. Prezan - Piaţa Arcul de Triumf - bd. Averescu - bd. Ion Mihalache - Piaţa Victoriei;

  • Piaţa Charles de Gaulle - bd. Aviatorilor - bd. Mircea Eliade - str. Radu Beller - Piaţa Dorobanţilor - Calea Dorobanţilor.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în zona menţionată, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze mai mult pentru mijloacele de transport în comun, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza în 24 ianuarie un miting şi marş de protest în Piaţa Victoriei, cu plecare către Calea Dorobanţi - Pangrati.

Sindicatul a obţinut aprobare şi pentru a organiza un miting şi un marş de protest de Ziua Unirii, în 24 ianuarie, între orele 9.30 şi 17.00, în Piaţa Victoriei, cu plecare în marş prin Bulevardul Aviatorilor către Calea Dorobanţi - strada Emil Pangrati, la care ar urma să participe 10.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici