solidaritate  Video Moralul medicilor din spitale este ridicat de notele muzicale din vioara Ralucăi Răducanu

  • O vioristă dăruie ritmuri de vals celor din linia întâi
  • Raluca Răducanu, cunoscută ca “fata cu vioara de cristal”, este într-un turneu muzical la spitalele din Bucureşti
  • Raluca s-a înscris în asociaţia „Taxiul cu Bomboane”, alături de care duce personalului medical dulciuri, cafea şi flori
404 afișări

Raluca Răducanu, cunoscută ca ”Fata cu vioara de cristal”, s-a înscris voluntară în asociaţia ”Taxiul cu Bomboane” şi face un turneu muzical prin spitalele din Bucureşti. Ea a ajuns cu vioara la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică.

Raluca Răducanu: Acum când lumea chiar are nevoie de sprijin şi emoţional, m-am gândit că este cel mai bun moment ca eu să fac asta. Să merg şi să le vindec şi sufletele.

Pentru personalul medical, atât de încercat în această perioadă,  un recital emoţionant la vioară este o adevărată terapie pentru suflet.

Turneul muzical al Ralucăi va continua săptămâna aceasta şi în alte spitale din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici