Moş Crăciun îţi aduce un job! Unde poţi să te angajezi în perioada Sărbătorilor?

Dacă ţi-ai căutat tot anul un loc de muncă şi nu ai găsit sau dacă vrei să-ţi suplimentezi veniturile pentru cadourile de Sărbători, acum ai mai multe şanse să-ţi găseşti un job part-time, în ton cu specificul perioadei, potrivit www.incont.ro.

57 afișări
Imaginea articolului Moş Crăciun îţi aduce un job! Unde poţi să te angajezi în perioada Sărbătorilor?

Moş Crăciun îţi aduce un job! Unde poţi să te angajezi în perioada Sărbătorilor? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fie că este vorba de animator de petreceri, promoter, lucrător comercial la târgurile de sezon sau ajutor în supermarket, în aceste zile site-urile de recrutare abundă de oferte de joburi disponibile în preajma Sărbătorilor. Bineînţeles, poţi deveni chiar tu Moş Crăciun, pentru a participa la petrecerile pentru copii organizate de grădiniţe sau de părinţi.

Cea mai căutată "meserie" în această perioadă este aceea de Moş Crăciun, cu variantele Crăciuniţa, ren sau spiriduş.

În general, joburile de Moş Crăciun se adresează persoanelor mai în vârstă, corpolente, cu voce plăcută şi cărora le place să se joace cu copiii.

Citeşte mai multe despre unde poţi să te angajezi în perioada Sărbătorilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici