Moscova pregăteşte marea deportare: 300.000 de ruşi vor fi mutaţi în Mariupol

Moscova a pregătit un „plan de dezvoltare” pentru Mariupolul ocupat, care prevede o creştere a populaţiei cu circa 300.000 de persoane prin migraţia lor din Rusia.

24044 afișări
Imaginea articolului Moscova pregăteşte marea deportare: 300.000 de ruşi vor fi mutaţi în Mariupol

Moscova pregăteşte marea deportare: 300.000 de ruşi vor fi mutaţi în Mariupol

Dezvăluirea a fost făcută de Centrul Naţional de Rezistenţă, o organizaţie condusă de forţele speciale ucrainene.

Se pare că Moscova intenţionează să finalizeze transferul până în 2035, a scris centrul, citând surse locale care au obţinut documente de la administraţia forţelor ocupaţiei.

Kremlinul a lansat un program de credite ipotecare ieftine pentru proprietăţile din zonele ocupate ale Ucrainei, cum ar fi Mariupol, regiunea Doneţk, pentru a încuraja ruşii să se mute acolo, se arată în raport.

În plus, Moscova ar trimite muncitori migranţi şi funcţionari publici din anumite regiuni ale Rusiei în teritoriile ocupate.

În acelaşi timp, locuitorii din Mariupol şi din alte aşezări ocupate sunt deportaţi forţat în Rusia, a adăugat Centrul Naţional de Rezistenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici