Motivul ciudat pentru care Nicolas Cage nu pune gura pe carnea de porc, deşi nu este vegetarian

Cunoscutul actor american şi-a serbat ieri ziua de naştere şi se află în căutarea tinereţii veşnice, la 60 de ani..

1189 afișări
Imaginea articolului Motivul ciudat pentru care Nicolas Cage nu pune gura pe carnea de porc, deşi nu este vegetarian

Nicolas Cage a împlinit ieri 60 de ani

Nicolas Cage şi-a aniversat ieri vârsta de 60 de ani. O cifră rotundă pentru actorul care încearcă să se păstreze tânăr, atât recurgând la vopsele de păr şi la retuşuri, cât şi prin căsătoria cu o femeie mult mai tinără decât el. De asemenea, Cage este atent la dietă şi nu sare peste exerciţile fizice.

Din 2021, Nicolas Cage este căsătorit cu Riko Shibata, care este cu peste 30 de ani mai tânără decât el şi care în septembrie 2022 l-a făcut tatăl micuţei August Francesca Coppola Cage. Riko este japoneză, iar Nicolas şi-a demonstrat în mod repetat pasiunea atât pentru femeile asiatice, cât şi pentru mâncarea asiatică. 

În urmă cu câteva luni, pe când se afla în Australia pentru muncă, a cheltuit peste 400 de dolari într-un magazin alimentar asiatic. În special, a cumpărat sosuri japoneze, kimchi, ouă şi orez prăjit.

În urmă cu ceva timp, Nicolas Cage a surprins pe toată lumea cu motivul pentru care nu mănâncă anumite tipuri de carne. Alegerea poate fi socotită stranie, de vreme ce nu este vegetarian, aşa că nu refuză preparatele din carne sau de peşte, dar are unele rezerve, de exemplu, faţă de carnea de porc.

De ce? După cum a explicat The Sun, actorul alege tipul de carne de mâncat în funcţie de obiceiurile sexuale ale animalelor. Aşa că mănâncă păsări şi peşte pentru că el consideră că păsările şi peştii au un mod de împerechere „foarte demn”, în timp ce nu acelaşi lucru se poate spune despre porc.

Nicolas Cage încearcă să rămână mereu activ. Nu numai că face exerciţii în mod constant şi în special face antrenament cardio în fiecare zi, dar face şi alegeri sănătoase, cum ar fi să urce scările, în loc să ia liftul, şi să meargă pe jos, în loc să folosească maşina, ori de câte ori este posibil.

În cursul anului 2023, Nicolas Cage a lucrat în Australia pentru că a filmat la „The Surfer”, care este un thriller psihologic regizat de Lorca Finnegan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici