VIDEO  Motorul unui avion a luat foc în zbor şi i-a speriat de moarte pe pasageri

„Credeam că avionul se prăbuşeşte”, a povestit o persoană care a avut puterea să filmeze pe hubloul aeronavei.

1650 afișări
Imaginea articolului Motorul unui avion a luat foc în zbor şi i-a speriat de moarte pe pasageri

Motorul unui avion a luat foc în zbor şi i-a speriat de moarte pe pasageri

Un zbor Southwest Airlines cu destinaţia Cancun a fost forţat să efectueze o aterizare de urgenţă pe aeroportul William P. Hobby din Houston marţi seara (15 august 2023), în urma unui incendiu la motor în timpul zborului.

Incidentul s-a produs la scurt timp după decolare, forţând aeronava să se întoarcă în grabă la aeroport. Videoclipurile martorilor oculari luate din interiorul avionului arată flăcări izbucnind de la unul dintre motoarele avionului.

Un pasager de la bord, Jordan Kleinecke, a declarat presei locale experienţa înspăimântătoare. Într-o declaraţie oficială, Southwest Airlines a recunoscut accidentul, spunând că Boeing-ul 737 a întâmpinat „o problemă mecanică la scurt timp după decolare” şi a subliniat că aeronava este în prezent oprită pentru o revizie.

Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) va efectua o investigaţie amănunţită asupra incendiului motorului. „Tot ceea ce ştiu este că avionul a început să se balanseze de la stânga la dreapta”, a declarat pasagerul Coale Kalisek pentru New York Post. „Cred că zbor o dată sau de două ori pe lună şi ştiam că nu e normal, aşa că am deschis perdeaua ferestrei şi am văzut bile de foc ieşind din motor”, a spus bărbatul. „M-am gândit că se va prăbuşi”, a spus Kalisek.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici