Muncitor grav rănit după ce a căzut de pe o macara, în cartierul bucureştean Vitan

Un muncitor a fost grav rănit după ce a căzut de pe o macara, miercuri, în cartierul bucureştean Vitan, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

132 afișări
Imaginea articolului Muncitor grav rănit după ce a căzut de pe o macara, în cartierul bucureştean Vitan

Muncitor grav rănit după ce a căzut de pe o macara, în cartierul bucureştean Vitan (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a căzut în gol, în jurul orei 12.00, de la o înălţime de aproximativ zece metri.

La sosirea echipajului SMURD, bărbatul era conştient. Echipajul medical i-a acordat primele îngrijiri la faţa locului, apoi bărbatul a fost intubat şi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul are un traumatism toraco-abdominal forte, fiind suspectată o hemoragie internă.

"Era conştient în momentul în care a ajuns primul echipaj, acum a fost intubat, întrucât este în stare gravă şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni", a precizat dr. Opriţa.

Poliţiştii Secţiei 11 au declanşat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici