Muncitor mort după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Murfatlar

Un muncitor care lucra la canalizare în localitatea constănţeană Murfatlar a murit, miercuri, după ce a fost prins sub un mal de pământ. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, muncitorul, în vârstă de 41 de ani, coborâse într-un şanţ săpat pentru canalizare pe strada Credinţei din Murfatlar, moment în care a fost prins sub un mal de pământ.

188 afișări
Imaginea articolului Muncitor mort după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Murfatlar

Muncitor mort după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Murfatlar (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, SMURD şi Ambulanţă, bărbatul fiind scos de către pompieri după câteva zeci de minute.

Conform sursei citate, bărbatul nu a putut fi salvat.

În acest caz Inspectoratul Teritorial de Muncă va deschide o anchetă, iar în paralel vor fi făcute cercetări şi de către Parchet, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici