Nazare promite că în primăvara anului viitor va fi finalizată centura rutieră a Braşovului

Lucrările pentru construirea variantei ocolitoare a Braşovului, în lungime de 13,6 km, vor începe în această lună şi vor fi finalizate în primăvara lui 2013, a declarat sâmbătă ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, care a participat la Braşov la semnarea contractului pentru primul tronson.

231 afișări
Imaginea articolului Nazare promite că în primăvara anului viitor va fi finalizată centura rutieră a Braşovului

Alexandru Nazare (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

Primul tronson (7,29 km) va fi realizat de compania austracă Alpine Bau şi va costa 30 de milioane de euro.

Al doilea tronson va avea 6,34 km, iar contractul, în valoare de 22,6 milioane de euro, a fost semnat la începutul lunii februarie.

Finanţarea lucrărilor la varianta ocolitoare a oraşului este asigurată din fonduri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici