Nelipsitul blocaj de Sărbători pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane

Aglomeraţie, miercuri la prânz, pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri, în zona staţiunilor montane.

306 afișări
Imaginea articolului Nelipsitul blocaj de Sărbători pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane

Nelipsitul blocaj de Sărbători pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane

Potrivit Centului Infotrafic, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Buşteni şi Azuga, pe sensul de mers către staţiunile montane.

De asemenea, pe direcţia de coborâre către Ploieşti este aglomeraţie între Predeal şi Buşteni.

Şoferii sunt sfătuiţi să ia în considerare folosirea rutelor alternative, să acorde atenţie sporită la efectuarea manevrelor din trafic, să nu intre în depăşiri riscante şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici