Nepotul omului de afaceri George Brăiloiu a murit într-un accident rutier

Nepotul omului de afaceri George Brăiloiu, Traian Dădălău Brăiloiu, în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 6, între localităţile Lugoj şi Caransebeş.

965 afișări
Imaginea articolului Nepotul omului de afaceri George Brăiloiu a murit într-un accident rutier

George Brăiloiu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Timiş, accidentul s-a produs luni după-amiază, pe DN 6.

Astfel, poliţiştii au stabilit că P. Ileana, de 51 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Lugoj, iar din cauza unei depăşiri neregulamentare în curbă a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat în partea stângă a carosabilului.

Conform sursei citate, în urma accidentului B.D.T, de 17 ani, pasager pe scaunul din dreapta, a murit, iar femeia de la volan a fost rănită uşor.

Potrivit anchetatorilor, tânărul decedat, Traian Dădălău Brăiloiu, era nepotul omului de afaceri George Brăiloiu, în timp ce femeia aflată la volan, Ileana Popescu, era o mătuşă a acestuia.

Omul de afaceri George Brăiloiu a cumpărat, anul trecut, prin compania sa, KDF Energy, întregul fond cu 123 de manuscrise şi documente personale ale lui Emil Cioran, la finalul licitaţiei organizate în 7 aprilie, la Paris, de casa Binoche şi Giquello, oferind întreaga sumă la care s-a ajuns prin licitarea fiecărui obiect - 406.000 euro, fără taxe, adică în total 507.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici