Nervii şi orgoliul în trafic, pericol serios. Cum o agresiune între un motociclist şi un bărbat pe trotinetă s-a încheiat cu un deces

  • Un motociclist din Capitală a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor.
  • Acesta ar fi agresat în trafic un bărbat aflat pe o trotinetă electrică.
  • În urma agresiunii, bărbatul aflat pe trotinetă a murit.
2627 afișări
Imaginea articolului Nervii şi orgoliul în trafic, pericol serios. Cum o agresiune între un motociclist şi un bărbat pe trotinetă s-a încheiat cu un deces

Incidentul a avut loc miercuri în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Concret, procurorii au stabilit că, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârseşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică. Cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei.

CITEŞTE ŞI: Cum reacţionăm corect când cineva ne agresează în trafic? Sfaturi pentru şoferi de la Titi Aur şi psihologul Keren Rosner

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, se arată în comunicat.

În urma impactului, victima a fost rănită grav şi a murit la spital după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici