Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, marţi, că moţiunea simplă a PDL pe Educaţie este incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă şi mincinoasă, el apreciind că e normal ca o astfel de moţiune să fie respinsă.

104 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă

Nicolăescu: Moţiunea PDL pe Educaţie e incoerentă, incorectă, insipidă, neserioasă, mincinoasă (Imagine: Bogdan Maran / Mediafaxfoto)

Nicolăescu a spus că moţiunea simplă iniţiată de democrat-liberali este una, de fapt, împotriva aplicării legii Educaţiei pe care PDL şi-a angajat răspunderea în Parlament.

"Moţiunea ar fi trebuit adresată fostului dumneavostră Guvern şi ministrului Funeriu, pentru că faceţi referire la modul în care el a conceput greşit această lege şi nu a reuşit să o pună în practică, a lăsat tot pe umerii Guvernului Ponta", a spus Nicolăescu.

El a arătat că demersul PDL de a depune o moţiune simplă pe tema Educaţiei este unul caraghios, întrucât democrat-liberalii ştiu ce nerealizări au, sunt conştienţi de acestea, dar nu le recunosc şi vor să le pună în "cârca" Guvernului Ponta.

"E un demers ipocrit. Aveţi politici dezastruoase şi vă spălaţi pe mâini ca şi cum nu aţi trecut pe la guvernare. E o moţiune mincinoasă. E o moţiune care e normal să fie respinsă", a spus Nicolăescu.

Plenul Camerei Deputaţilor a început, marţi dimineaţă, dezbaterea moţiunii simple iniţiată de 63 de parlamentari PDL pe tema Educaţiei, intitulată "Brambureala din Educaţie duce la plagiat şi eşec şcolar", în care se solicită demisia premierului şi a ministrului de resort, Ecaterina Andronescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici