Nicuşor Dan: Au intrat în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25

Au intrat în circulaţie primele 3 tramvaie noi pe linia 25, cea care face legătura pe axa Sud (CFR Progresul) - Vest (Depoul Militari) a Capitalei şi este una dintre cele mai intens utilizate de bucureşteni, anunţă joi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

1315 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Au intrat în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25

STB

„De miercuri au intrat în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25, cea care face legătura pe axa Sud (CFR Progresul) - Vest (Depoul Militari) a Capitalei şi este una dintre cele mai intens utilizate de bucureşteni”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că tramvaiele fac parte din lotul celor 100 pe care Primăria Capitalei le-a contractat cu Astra Arad.

„Din cele 100 de tramvaie, 20 deja circulă pe linia lui 41. Vom continua modernizarea transportului public din Capitală, astfel încât acesta să devină o opţiune cât mai atractivă pentru deplasarea în oraş”, încheie Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici