Nicuşor Dan: După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul Park& Ride a fost finalizat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, că a început recepţia la Park& Ride Cora Pantelimon: „După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul a fost finalizat”, spune el.

7805 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul Park& Ride a fost finalizat

Nicuşor Dan: După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul Park& Ride a fost finalizat

„Am început recepţia la Park& Ride Cora Pantelimon. După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul a fost finalizat”, transmite, marţţi, Nicuşor Dan.

El arată că parcarea are 500 de locuri, precum şi un terminal destinat transportului public în comun - autobuze, tramvaie, staţii/peroane pentru microbuze şi un culoar până la viitoarea staţie de metrou.

„Terminalul permite accesul facil la liniile urbane şi metropolitane de transport în comun”, conchide edilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici