Nicuşor Dan: Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan: „Poziţia mea constantă a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate şi de desfiinţare a clădirii”.

1044 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

Nicuşor Dan: Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

„Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza. După ce Curtea de Apel Suceava a anulat în 2010 autorizaţia de construire pentru Cathedral Plaza, proprietarul Millenium a solicitat în instanţă obligarea Primarului Municipiului Bucureşti la emiterea autorizaţiei pentru intrarea în legalitate a clădirii”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El aminteşte că litigiul a început în 2013 şi s-a finalizat vineri în primă instanţă.

„Poziţia mea constantă (inclusiv personal în faţa instanţei) a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate şi de desfiinţare a clădirii. Dispoziţia de desfiinţare a Cathedral Plaza emisă de mine a fost suspendată de instanţă tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii. Soluţia pronunţată azi de Tribunalul Bucureşti schimbă datele problemei”, încheie Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici