Nike a creat adidaşii care se încalţă fără a fi nevoie de mâini. Iată cum arată

  • Noii adidaşi de la Nike sunt "easy on, easy off".
  • Numit Go Flyease, acest model de adidaşi de la Nike pate fi încălţat şi descălţat cu uşurinţă, fără a fi nevoie de mâini.
  • Adidaşii casual apar într-un moment în care oamenii ating mai puţine lucruri din cauza pandemiei.
1577 afișări
Imaginea articolului Nike a creat adidaşii care se încalţă fără a fi nevoie de mâini. Iată cum arată

Nike a creat adidaşii care se aşează singuri pe picior, fără a fi nevoie de mâini. Iată cum arată

Modelul Go Flyease are caracteristici unice, inclusiv o bandă de tensiune care fixează adidasul în locul şireturilor. Pentru a-l încălţa trebuie doar să se introducă piciorul în pantof, astfel încât să se fixeze în poziţia corectă, iar acesta se fixează singur. Scoaterea lor se face prin călcarea călcâiului, metoda clasică de a scoate pantofii obişnuiţi, după ce li s-au desfăcut şireturile.

Adidaşii vor fi comercializaţi de pe 15 februarie, contra sumei de 120 USD pentru abonaţii de pe site-ul Nike. O disponibilitate mai mare este planificată pentru sfârşitul acestui an, potrivit CNN.

Noii adidaşi Nike vin într-un moment în care oamenii doresc confort. Acest lucru este evident din cele mai recente câştiguri ale modelului Crocs (CROX), care au dezvăluit o creştere a veniturilor cu 55%. Compania a declarat că 2020 a fost anul cu cele mai multe vânzări realizate vreodată.

Lansarea noilor adidaşi pe site-ul său web se încadrează mai întâi în strategia Nike de a vinde direct consumatorilor, mai degrabă prin intermediul comercianţilor cu amănuntul.

Compania a raportat în decembrie că vânzările sale online au crescut cu 84% în ultimul trimestru, pe măsură ce oamenii şi-au comandat pantofi de fitness şi casual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici