Ninsori abundente în Mehedinţi: Blocaje în trafic pe DN 67

Circulaţia pe Drumul Naţional 67 s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, în condiţiile în care a nins abundent, iar utilajele de deszăpezire nu au făcut faţă, fiind semnalate mai multe blocaje în trafic din cauza autoturismelor neechipate cu anvelope de iarnă, care au derapat.

341 afișări
Imaginea articolului Ninsori abundente în Mehedinţi: Blocaje în trafic pe DN 67

Ninsori abundente în Mehedinţi: Blocaje în trafic pe DN 67 (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Miercuri dimineaţă, pe Dealul Ciovârnăşani două tiruri au blocat pentru câteva minute traficul, iar în cele din urmă, cu ajutorul altor şoferi, autovehiculele şi-au continuat drumul.

De asemenea, pe Dealul Colibaşi mai multe maşini care nu erau dotate cu anvelope de iarnă au rămas blocate în pantă, iar în spatele lor s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de aproape doi kilometri.

Utilajele au intervenit pe drumuri, dar din cauza ninsorilor abundente nu au făcut faţă, unul dintre ele fiind tras pe dreapta după ce instalaţia electrică s-a defectat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspector Nicolae Lohon, toate echipajele de poliţie rurală din judeţ, precum şi efective de ordine publică şi cele orăşeneşti şi municipale au fost prezente în trafic.

"S-a luat legătura cu societăţile de despăzire să intervină urgent pentru a nu exista blocaje pe drumurile principale, drumurile naţionale şi europene, cu precădere în mediul rural, unde există posibilitatea ca circulaţia să fie îngreunată", a precizat Nicolae Lohon.

În judeţul Mehedinţi miercuri a nins abundent, începând cu ora 04.00, iar stratul de zăpadă depăşeşte zece centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici