Nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, prinşi pe autostradă, unul dintre aceştia avea 213 km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile 1, 2 şi 3, unul dintre aceştia conducând cu viteza de 213 km/h, anunţă Poliţia Română.

1264 afișări
Imaginea articolului Nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, prinşi pe autostradă, unul dintre aceştia avea 213 km/h

Nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, prinşi pe autostradă, unul dintre aceştia avea 213 km/h

Pe 25 martie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 66, un bărbat, de 40 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 213 km/h. Un alt bărbat, de 32 de ani, din Dâmboviţa, a fost depistat de poliţişti, pe acelaşi segment de autostradă, la kilometrul 88, conducând cu viteza de 186 km/h.

Într-un alt caz, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1, segmentul Deva - Nădlac, la kilometrul 550, un bărbat, de 49 de ani, din Arad, care conducea cu viteza de 192 km/h. De asemenea, sâmbătă, poliţiştii rutieri au depistat, pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 12, un bărbat, de 52 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 181 km/h.

Tot pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 33, poliţiştii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Alba, care conducea cu viteza de 186 km/h.Totodată, o femeie, de 41 de ani, din Cluj, a fost depistată de poliţiştii rutieri, la kilometrul 30 al aceleiaşi autostrăzi, în timp ce conducea cu viteza de 185 km/h.

Sâmbătă după-amiază, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 96, un bărbat, de 25 de ani, din Constanţa, care conducea cu viteza de 183 km/h.

Un alt şofer, un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost depistat de poliţiştii rutieri, pe Autostrada 1 Vâlcea – Deva, la kilometrul 283, în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Totodată, dumincă, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 43, un bărbat, de 22 de ani, din Galaţi, care conducea cu viteza de 192 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici