Nu mai vrem restricţii

  • Indiferent de stadiul pandemiei, nu ar mai trebui impuse restricţii
  • Cu cât sunt impuse mai multe restricţii, cu atât economia are mai mult de suferit
  • În România şi în Grecia nu se doreşte impunerea de noi restricţii
1555 afișări
Imaginea articolului Nu mai vrem restricţii

Nu mai vrem restricţii

Toţi ne-am săturat de pandemie. O dată pentru că ne putem îmbolnăvi, dar şi din cauza faptului că restricţiile lovesc în economie.

Europa încearcă să renunţe la restricţii indiferent de ceea ce se întâmplă.

În Grecia, premierul Kyriakos Mitsotakis a declarat într-un interviu acordat publicaţiei Kathimerini, faptul că „Ţara nu se va închide din nou pentru protecţia unui număr redus de persoane nevaccinate”.

„Când am impus restricţiile, nu existau vaccinuri. Acum le avem”, afirma premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis

Premierul Florin Cîţu consideră că dacă ne vaccinăm nu vom fi nevoiţi să punem în discuţie impunerea unor noi restricţii

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte.”, declara premierul Cîţu.

Oana Iliescu, proprietara lanţului de restaurante Trattoria Della Nonna, spune că nu crede că ar mai putea rezista din nou la restricţiile impuse dacă va fi un nou val al pandemiei.

„Îmi pun speranţa că dacă, nu ştiu, o mare parte din populaţie este vaccinată, de ce să lovim iarăşi în economie. Adică îmi doresc din tot sufletul să nu mai fie restricţii. Mulţi dintre angajaţi au încercat să îşi schimbe domeniul. Să încerce altceva tocmai de teama asta că o să vină încă un val.”, consideră Oana Iliescu, proprietarul restaurantului Trattoria Della Nonna.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici