Nu pot fi folosite programările altora pentru paşapoarte - Prefectura Bucureşti

Prefectura Bucureşti atrage atenţia că nu pot fi folosite programările altora pentru paşapoarte. Precizarea vine după ce au apărut informaţii potrivit cărora programările ar fi scoase la vânzare.

280 afișări
Imaginea articolului Nu pot fi folosite programările altora pentru paşapoarte - Prefectura Bucureşti

Nu pot fi folosite programările altora pentru paşapoarte - Prefectura Bucureşti

În ce priveşte vânzarea programărilor către alte persoane, Prefectura Bucureşti menţionează că nu a primit asemenea reclamaţii, dar dacă vor exista suspiciuni cu privire la aceste aspecte, va sesiza organele abilitate.

„Mai mult, informăm cetăţenii că nu este posibil să folosească programarea altcuiva şi să nu dea curs unor astfel de <oportunităţi>, având în vedere că programările se fac sub nume propriu, ele fiind netransmisibile, aplicându-se doar persoanelor care au solicitat eliberarea paşapoartelor”, transmite Prefectura.

De altfel, prefectul Capitalei a dispus mărirea programului de lucru al ghişeelor până la ora 20.00, de luni până vineri şi lucrul cu publicul în zilele de repaus săptămânal (sâmbăta şi duminica) în intervalul 8.00 - 16.00, suplimentarea personalului prezent la lucru, astfel încât toate ghişeele să poată prelua cereri şi preluarea tuturor solicitărilor de eliberare paşapoarte pentru care nu exista programare prealabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici