Număr de telefon special pus la dispoziţia consumatorilor de InfoCons

InfoCons pune la dispoziţia consumatorilor numărul 021 9615​ destinat protecţiei consumatorului , alături de Aplicaţia Gratuită InfoCons.

394 afișări
Imaginea articolului Număr de telefon special pus la dispoziţia consumatorilor de InfoCons

InfoCons pune la dispoziţia tuturor cetăţenilor, în calitatea lor de consumatori, numărul de telefon 021 9615 destinat protecţiei consumatorilor InfoCons. Numărul este apelabil din orice reţea fixă sau mobilă cu tarif normal.

În momentul apelării la numărul 021 9615 , consumatorii au acces direct şi rapid la informaţii precum: consiliere şi consultanţă; modalitatea de a depune o sesizare.

Pe tot parcursul apelului, consumatorii vor fi îndrumaţi prin intermediul tastelor, astfel încât aceşţia să afle rapid informaţiile de care au nevoie. De asemenea, prin apelarea la numărul 021 9615 consumatorii sunt sfătuiţi cu privire la probleme din diverse domenii precum: achiziţii online, asigurări, drepturile pasagerilor în transportul aerian, garanţii, pachete de servicii turistice, practici comerciale incorecte, serviciile financiar bancare, serviciile medicale, siguranţa produselor şi telecomunicaţii, drepturile asiguraţilor de servicii medicale în condiţiile legii.

InfoCons a lansat astfel două instrumente indispensabile. Pe lângă numărul de telefon 0219615, există şi aplicaţia Gratuită InfoCons prin care consumatorii pot apela rapid şi uşor toate numerele de urgenţă la nivel judeţean, naţional şi internaţional (Ambulanţă, Poliţie, Protecţia Consumatorilor, Pompieri, Poliţia de Frontieră, Turism, Direcţii de Sănătate Publică, Primărie, Mediu, Telecomunicaţii etc), dar pot şi depune o sesizare direct din aplicaţie în cazul în care întâmpină probleme cu produsele agroalimentare sau produsele electronice şi electrocasnice precum frigidere, maşini de spălat haine, maşini de spălat vase, uscătoare, televizoare. De asememea, pot afla timpii de aşteptare, în timp real, la punctele de trecere a frontierei din România, pot descoperi alertele pentru produsele alimentare şi nealimentare însoţite de imagini, informaţii despre ţara care notifică, detalii produs, momentul în care alerta intră în vigoare etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici