Număr record de candidaţi înscrişi la concurs pentru un post de şofer la Ambulanţă. Salariul poate depăşi 4.500 de lei

Un număr de 41 de persoane şi-au depus dosarele şi vor susţine examen pentru ocuparea unui post de şofer la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, fiind un record înregistrat de instituţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1893 afișări
Imaginea articolului Număr record de candidaţi înscrişi la concurs pentru un post de şofer la Ambulanţă. Salariul poate depăşi 4.500 de lei

Număr record de candidaţi înscrişi la concurs pentru un post de şofer la Ambulanţă. Salariul poate depăşi 4.500 de lei

Concurenţă mare pentru un post de şofer în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. „Sunt 41 de persoane înscrise la concursul pentru ocuparea unui post de şofer la staţia centrală din Botoşani", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Dosarele celor 41 de candidaţi înscrişi în concurs au fost verificate şi toţi au fost declaraţi admişi.

În 25 septembrie, aceştia vor susţine concursul, care constă într-o probă scrisă, una practică şi un interviu.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă Bacalaureatul, permis de conducere categoriile B şi C şi cel puţin şase ani de experienţă ca şofer profesionist.

Salariul unui ambulanţier poate depăşi 4.500 de lei, posturile fiind la mare căutare în judeţul Botoşani. La începutul lunii septembrie a avut loc un concurs similar pentru ocuparea unui post la substaţia de Ambulanţă Truşeşti, concurs la care s-au înscris 37 de candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici