Numărul cabinelor de vot de la Gara de Nord, suplimentat

Numărul de cabine de votare de la secţia specială din Gara de Nord a fost suplimentat, de la două la cinci, duminică, în urma admiterii de către BEC a unei contestaţii a PDL.

11 afișări
Imaginea articolului Numărul cabinelor de vot de la Gara de Nord, suplimentat

Numărul cabinelor de vot de la Gara de Nord, suplimentat (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

BEC a admis o contestaţie a PDL la o decizie a Biroului Electoral al Sectorului 1 Bucureşti.

În urma admiterii contestaţiei, s-a dispus ca la secţiile de votare speciale din Sectorul 1 numărul de cabine de vot să fie egal cu numărul de ştampile cu menţiunea "Votat" existente în secţiile de votare, a declarat, pentu MEDIAFAX, Marian Muhuleţ, purtătorul de cuvânt al BEC.

Sute de persoane aşteptau, duminică dimineaţa, să îşi exprime opţiunea de vot la secţia specială din Gara de Nord, oamenii fiind nemulţumiţi că sunt doar două cabine. În faţa secţiei de votare se formase coadă, unii oameni spunând că stau de aproximativ două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici