Numărul deceselor cauzate de gripa porcină a ajuns la 12, în România

Încă două persoane infectate cu virusul pandemic A/H1N1 au murit, astfel că numărul deceselor din cauza gripei noi a ajuns la 12, iar cele 49 de cazuri noi de îmbolnăviri înregistrate în ultimele 24 de ore au ridicat numărul total la 3.842.

17 afișări
Imaginea articolului Numărul deceselor cauzate de gripa porcină a ajuns la 12, în România

Numărul deceselor cauzate de gripa porcină a ajuns la 12, în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două persoane care au murit aveau boli asociate, respectiv hipertensiune arterială, obezitate şi poliartrită reumatoidă severă, precizează MS.

Dintre cele 49 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore, câte două sunt din Arad şi Harghita, câte trei din Braşov, Hunedoara şi Iaşi, câte cinci din Botoşani şi Sibiu, patru din Vaslui, câte şase din Bacău şi Dolj, şapte din Mureş, câte unul din Brăila, Călăraşi şi Dâmboviţa.

Autorităţile sanitare au decis suspendarea cursurilor, pentru şapte zile, începând de luni, în Liceul Pedagogic "Sabin Drăgoi" din Deva, Liceul Teoretic Miko din Sfântu Gheorghe şi din Grupul Şcolar Avram Iancu din Târgu Mureş, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici