Numărul maxim de posturi al SGG, suplimentat cu 20 locuri

Numărul maxim de posturi al Secretariatului General al Guvernului (SGG) a fost suplimentat cu 20 locuri, de la 316 la 336 posturi, după ce instituţia a preluat atribuţiile Cancelariei premierului, structură desfiinţată prin ordonanţă de urgenţă aprobată, săptămâna trecută, de Guvern.

55 afișări
Imaginea articolului Numărul maxim de posturi al SGG, suplimentat cu 20 locuri

Numărul maxim de posturi al SGG, suplimentat cu 20 locuri

Noua structură organizatorică a SGG a fost aprobată prin decizie a premierului Emil Boc şi stabileşte un număr maxim de posturi la nivelul Secretariatului de 336 locuri.

Ultima decizie în acest sens a fost luată la 18 februarie 2009, când premierul a decis un număr maxim de posturi la SGG de 316 locuri. Creşterea a fost decisă după ce numărul de inspectori guvernamentali din cadrul Secretariatului a fost suplimentat cu 100 posturi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

Boc a semnat şi deciziile prin care consilierii şi secretarii săi de stat sunt numiţi în aparatul propriu de lucru al premierului. Au fost astfel semnate deciziile pentru Ștefania Gabriella Ferencz (secretar de stat), Călin Emilian Hintea (secretar de stat), Cătălin Ovidiu Baba (consilier de stat), Ionuţ Popescu (consilier de stat), Dan-Tudor Lazăr (consilier de stat), Cynthia-Carmen Curt (consilier de stat), Mihai-Constantin Șeitan (consilier de stat), Raluca-Elena Irofti (consilier personal), Andreea Maria Vass (consilier personal), Teodor Vătafu (consilier personal), Darius-Cristian Pintilie (consilier personal), Iuliu Păcurariu (consilier personal), Pál Péter (secretar personal), Marius Buzea (secretar personal), Ioana Maria Muntean (secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, în cadrul Secretariatului General al Guvernului).

Premierul a dispus şi încetarea efectelor actului de numire a lui Ion-Mircea Plângu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru. Plângu a exercitat atribuţiile de şef al Cancelariei premierului, după plecarea lui Dorin Marian, în fostul Cabinet.

Ordonanţa de urgenţă prin care Cancelaria premierului este desfiinţată a fost aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Citeşte şi:

Guvernul a desfiinţat Cancelaria premierului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici