VIDEO  Nuntă inedită: mirii au făcut şedinţă foto la groapa de gunoi. Rugăminte pentru invitaţi

Tinerii căsătoriţi au pozat în preajma unui morman de gunoi.

862 afișări
Imaginea articolului Nuntă inedită: mirii au făcut şedinţă foto la groapa de gunoi. Rugăminte pentru invitaţi

Nuntă inedită: mirii au făcut şedinţă foto la groapa de gunoi. Rugăminte pentru invitaţi

În Taiwan tocmai a avut loc o nuntă ecologică. Mirii şi-au făcut fotografia în faţa unei gropi de gunoi cu scopul de a conştientiza oaspeţii cu privire la respectul faţă de mediu.

„Sperăm că oaspeţii noştri vor putea aduce cu ei recipiente pentru a lua tortul de nuntă şi alte resturi”, a transmis mireasa Iris Hsueh, activistă de mediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici