Nunta lui George Simion creează un adevărat scandal în cadrul formaţiei Pheonix. Nicu Covaci, criticat vehement

  • Nicu Covaci, unul dintre fondatorii şi liderul formaţiei Pheonix este criticat în spaţiul public după ce a acceptat să cânte la nunta lui George Simion de la Măciuca, judeţul Vâlcea.
  • Un fost membru al trupei a transmis pe Facebook un mesaj acid la adresa fostului coleg.
3528 afișări
Imaginea articolului Nunta lui George Simion creează un adevărat scandal în cadrul formaţiei Pheonix. Nicu Covaci, criticat vehement

Sursa foto. Facebook Josef Kappl

"De unde s-a pornit şi unde s-a ajuns!!! De aceea vă rog să nu asociaţi niciodată ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mulţi ani încoace <<leaderul>> acestui grup, sub acelaşi nume! Mi-e ruşine de ruşinea lui! Dar nu mi-e ruşine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine numele Phoenix rămâne în continuare un simbol al rezistenţei şi al năzuinţei spre libertate! Phoenix nu mai există de mulţi ani ca trupă, după ce cei cu adevărata <<şiră a spinării>> au părăsit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!" a transmis pe Facebook Josef Kappl.

Trupa urma să se reunească pentru un turneu naţional la 60 de ani de la înfiinţare.

Formaţia Pheonix, una dintre primele de muzică rock din România, a fost înfiinţată în anul 1962 la Timişoara şi a fost un simbol al libertăţii în rândul tinerilor în perioada comunistă. 

Cea mai cunoscută piesă a formaţiei este "În umbra marelui urs" care face referire la Uniunea Sovietică.

                     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici