O ambulanţă a fost chemată la Penitenciarului de la Poarta Albă, pentru Nicuşor Constantin. Fostul preşedinte al CJ Constanţa a refuzat să fie tratat

O ambulanţă a fost solicitată, vineri, de angajaţii Penitenciarului de la Poarta Albă, după ce lui Nicuşor Constantin i s-a făcut rău. Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte al CJ Constanţa a refuzat să fie dus la spital.

461 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă a fost chemată la Penitenciarului de la Poarta Albă, pentru Nicuşor Constantin. Fostul preşedinte al CJ Constanţa a refuzat să fie tratat

Ambulanţa, chemată la Penitenciar, pentru Nicuşor Constantin: Pacientul a refuzat să fie tratat

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că medicul de la secţia exterioară a Penitenciarului Poarta Albă a solicitat, prin 112, o ambulanţă pentru un pacient cu febră, acesta fiind fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantin.

Fostul şef al Consiliului Judeţean s-a simţit rău şi a avut febră, iar angajaţii Penitenciarului au solicitat ajutor medical.

Cadrele medicale au constatat că Nicuşor Constantin ar putea avea o infecţie care i-a dat febră şi ar avea nevoie de analize de laborator, acesta ar fi refuzat să fie transportat la spital.

Cadrele medicale de la ambulanţă nu au dorit să dezvăluie identitatea celui pentru care au mers la Penitenciar, dar au spus că „pacientul este stabil”.

Nicuşor Constantin îşi ispăşeşte pedeapsa la secţia exterioară a Penitenciarului Poarta Albă, la Valu lui Traian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici