O autocisternă a luat foc pe E 85, în judeţul Suceava

Pompierii suceveni au reuşit să stingă incendiul care a cuprins, miercuri seară, o autocisternă în zona localităţii Roşiori din judeţul Suceava, pe DN 2 (E 85), circulaţia urmând să fie redeschisă în aproximativ o oră.

31 afișări
Imaginea articolului O autocisternă a luat foc pe E 85, în judeţul Suceava

O autocisternă a luat foc pe E 85, în judeţul Suceava (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit prim-adjunctului comandantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Dan Hoffman, pompierii au stins incendiul în jurul orei 24.00, iar circulaţia rutieră va putea fi reluată în aproximativ o oră, după ce pompierii vor curăţa asfaltul din zonă.

Conform sursei citate, autocisterna este din Ucraina şi transporta o substanţă inflamabilă folosită în industrie.

Reprezentantul ISU a mai spus că urmează să fie scos din cabină cadavrul carbonizat al şoferului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.15, după ce cisterna a intrat într-un stâlp de electricitate al E.On şi a luat foc, şoferul murind carbonizat.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de pompieri de la Detaşamentul din Fălticeni şi unul din Suceava, care au închis traficul şi au delimitat zona pentru a se evita orice pericol în cazul în care cisterna ar fi explodat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici