O barcă în care se aflau 15 persoane, între care trei copii, s-a răsturnat pe Dunăre. FOTO

O barcă în care se aflau 15 pasageri, între care trei copii, s-a răsturnat, sâmbătă, pe Dunăre. Toate persoanele au ajuns în siguranţă la mal şi primesc îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4299 afișări
Imaginea articolului O barcă în care se aflau 15 persoane, între care trei copii, s-a răsturnat pe Dunăre. FOTO

O barcă în care se aflau 15 persoane, între care trei copii, s-a răsturnat pe Dunăre

Pichetul de pompieri Nave operative Crişan a fost solicitat, sâmbătă după-amiaza, să intervină pentru acordarea primului ajutor, după ce 15 persoane, între care trei copii, s-au răsturnat cu o barcă în apropierea milei 13.

Cele 15 persoane au reuşit să iasă singure la mal şi primesc îngrijiri medicale.

„Din fericire nu este niciun dispărut, toate persoanele sunt pe mal. Salvatorii vor rămâne lângă ele până la ajungerea navei Serviciului de Ambulanţă pentru a ne asigura că nu sunt probleme medicale", au transmis pompierii tulceni.

Din primele informaţii, barca s-a răsturnat din cauza unei manevre greşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici