O casă din Craiova a luat foc din cauza unui fulger

O casă din Craiova a luat foc, luni seară, după ce acoperişul locuinţei a fost lovit de un fulger, pompierii militari reuşind să stingă flăcările după câteva zeci de minute.

530 afișări
Imaginea articolului O casă din Craiova a luat foc din cauza unui fulger

O casă din Craiova a luat foc din cauza unui fulger (Imagine: Victor Ciupuliga/Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi, luni seară, pentru a stinge un incendiu care cuprinsese o casă după ce acoperişul acesteia a fost lovit de un trăsnet.

În urma incendiului acoperişul casei a ars pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, precizează ISU Dolj.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, totodată pompierii militari au fost solicitaţi, luni seară, pe 25 de străzi din Craiova care au fost inundate în urma unei ploi torenţiale, pentru evacuarea apei intervenind 25 de subofiţeri cu opt motopompe.

Astfel, pompierii militari au intervenit pe străzile Madona Dudu, Tecuciului, în apropiere de zona Ciupercă din cartierul 1 Mai, Ţărăncuţei, Bărăganului, Odesa, Catargiu-Răşinari, Vaslui, Doiceşti, Bucovăţului şi Aleea 6, unde apa a pătruns şi în locuinţe

De asemenea, în timpul furtunii mai mulţi copaci au căzut, problemele fiind semnalate pe străzile Drobeta, Bibescu şi George Enescu, unde au intervenit echipe de la regia de administrare a domeniului public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici