O companie de comerţ online a extins serviciul de livrări gratuite. Care sunt oraşele

Serviciul de livrări gratuite al unei mari companii de comerţ online este disponibil de marţi în Craiova, Ploieşti, Galaţi, Brăila, Sibiu, Piteşti şi Buzău şi în localităţile limitrofe.

481 afișări
Imaginea articolului O companie de comerţ online a extins serviciul de livrări gratuite. Care sunt oraşele

O companie de comerţ online a extins serviciul de livrări gratuite. Care sunt oraşele

Potrivit unui comunicat al eMAG, clienţii din aceste oraşe vor putea beneficia de avantajele serviciului Genius şi astfel pot avea acces la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită şi rapidă plus alte beneficii exclusive.

Tot începând de marţi, locuitorii celor şapte oraşe pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleaşi beneficii premium timp de 12 luni.

Clienţii din cele şapte oraşe au la dispoziţie peste 120 de unităţi easybox de unde îşi pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi şi din noapte. Potrivit datelor companiei, membrii serviciului Genius au ales livrarea la easybox într-o proporţie mai mare decât ceilalţi clienţi, bucurându-se astfel de flexibilitatea şi confortul de a putea ridica produsele comandate în orice zi a săptămânii, rapid şi simplu. Totodată, peste 80% dintre clienţii Genius au plătit cu cardul online, o modalitate de plată simplă şi sigură.

Cu serviciul Genius, clienţii pot accesa nelimitat beneficii premium precum livrare a doua zi, gratuit, retur gratuit în 60 de zile şi alte avantaje în exclusivitate. La easybox, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius eligibil pentru livrarea în locker. Pentru livrarea acasă, membrii beneficiază de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depăşesc 100 lei, a mai informat compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici