O cursă aeriană Munchen - Cluj a fost redirecţionată la Sibiu din cauza ceţii

O aeronavă Lufthansa pe ruta Munchen-Cluj a fost redirecţionată, duminică la prânz, către Aeroportul din Sibiu, din cauza ceţii, ulterior echipajul luând decizia să decoleze spre Cluj-Napoca.

78 afișări
Imaginea articolului O cursă aeriană Munchen - Cluj a fost redirecţionată la Sibiu din cauza ceţii

O cursă aeriană Munchen - Cluj a fost redirecţionată la Sibiu din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat că o aeronavă Lufthansa a aterizat pe Aeroportul din Sibiu, fiind redirecţionată de la Cluj-Napoca.

"Cursa Lufthansa de la Munchen ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca, dar a fost redirecţionată către noi din cauza ceţii de pe Aeroportul Cluj. La bordul aeronavei se aflau 57 de pasageri", a spus Boborodea.

Ea a adăugat că, iniţial, s-a stabilit ca pasagerii să fie transportaţi către Cluj cu un autocar, însă ulterior echipajul Lufthansa a decis să îmbarce din nou pasagerii pentru a decola spre Cluj-Napoca.

Potrivit oficialilor Aeroportului din Sibiu, aeronava ar fi trebuit să aterizeze la Cluj la 11.35, dar a ajuns la Sibiu în jurul orei 12.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici