O fată din Sibiu şi-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinţi

O fată de 14 ani, din Ocna Sibiului, judeţul Sibiu, şi-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinţi. Copila a fost găsită după aproape 24 de ore, la locuinţa unei rude.

817 afișări
Imaginea articolului O fată din Sibiu şi-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinţi

O fată din Sibiu şi-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinţi

Poliţiştii sibieni au căutat, timp ce aproape 24 de ore, o fată în vârstă de 14 ani, care a dispărut de la domiciliul său din Ocna Sibiului.

Dispariţia a fost sesizată de mama fetei, marţi, în jurul orei 15,30. Aceasta le-a spus oamenilor legii că în intervalul orar 14.00 – 15.30, fiica sa, Oana Ciovică, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ocna Sibiului, a dispărut de acasă.

Totodată, în jurul orei 15.30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl fetei a găsit un aşa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinţilor li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani. Pe bilet era notat şi un număr de telefon. De asemenea, mama copilei a precizat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, a trimis-o pe fiica sa să scoată bani dintr-un ATM din apropierea locuinţei, iar banii şi cardul au fost găsite în locuinţă de către părinţi.

„Din verificările efectuate de către poliţiştii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susţină o eventuală ipoteză a răpirii”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Cercetările au continuat, însă, pentru identificarea martorilor şi pentru documentarea unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs, mai ales că în trecut, copila a mai părăsit domiciliul fără ştirea părinţilor, fiind depistată pe raza localităţii Haşag.

Miercuri, înainte de ora 12.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu au depistat-o pe fată în Haşag, la domiciliul unei rude.

Adolescenta a declarat că şi-a înscenat răpirea pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii. Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat că aceasta nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind preluată de către reprezentanţii DGASPC Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici