O femeie a fost găsită moartă în casă, poliţiştii cred că aceasta a murit de frig

O femeie în vârstă de 47 de ani, din judeţul Dolj, a fost găsită de concubinul ei moartă în locuinţa lor din localitatea mehedinţană Tâmna, poliţiştii apreciind că aceasta a murit din cauza frigului, în condiţiile în care nu avea focul făcut în casă.

111 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost găsită moartă în casă, poliţiştii cred că aceasta a murit de frig

O femeie a fost găsită moartă în casă, poliţiştii cred că aceasta a murit de frig (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Strehaia, subcomisarul Mircea Niţulescu, femeia face parte dintr-o familie cu probleme şi cel mai probabil a consumat băuturi acoolice ca să se încălzească şi i s-a făcut rău, la examinaea exterioară a cadavrului nefind observate urme de violenţă.

Femeia a fost găsită moartă luni seară, de către bărbatul cu care trăia, vecinii declarându-le poliţiştilor că o văzuseră în cursul zilei de luni consumând băuturi alcoolice.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru necropsie, urmând ca medicii să stabilească dacă femeia a intrat în şoc hipotemic din cauza consumului de alcool şi a frigului.

Un alt bărbat din Mehedinţi a decedat din cauza gerului vineri noapte, fiind găsit de un trecător în şoc hipotermic pe un drum comunal.

La Drobeta Turnu Severin, s-au înregistrat în noaptea de luni spre marţi minus 12 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici