Video O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident la ieşirea din Capitală - FOTO, VIDEO

O persoană şi-a pierdut viaţa iar alte două, printre care şi un copil, au fost rănite, joi seară, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier la ieşirea din Capitală, pe DN1, circulaţia în zonă fiind aproape blocată.

7147 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov anunţă că, joi seară, o femeie şi-a pierdut viaţa iar un bărbat şi un copil au fost răniţi uşor după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, pe sensul de ieşire din Capitală. La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi o maşină de descarcerare. Cei de la ISU susţin că femeia decedată a fost găsită încarcerată.

Potrivit oficialilor de la Brigada Rutieră Bucureşti, în accident au fost implicate două autoturisme, circulaţia fiind aproape blocată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN1, pe ambele sensuri de mers.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici