O femeie de 66 de ani a înşelat zece persoane cu 300.000 de euro. I-a minţit că le vinde terenuri

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost reţinută, vineri, de poliţiştii bucureşteni, după ce ar fi înşelat zece persoane cu suma de 300.000 de euro, sub pretextul că le va vinde 600 de hectare de teren în localitatea Herculane din judeţul Caraş-Severin.

5129 afișări
Imaginea articolului O femeie de 66 de ani a înşelat zece persoane cu 300.000 de euro. I-a minţit că le vinde terenuri

O femeie de 66 de ani a înşelat zece persoane cu 300.000 de euro. I-a minţit că le vinde terenuri

Poliţia Capitalei a organizat, vineri, o percheziţie domiciliară şi a pus în aplicare două mandate de aducere într-un dosar de înşelăciune instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

"La data de 17 decembrie 2017 au fost înregistrate sesizarile mai multor persoane vătămate cu privire la faptul că, în perioada 2013 – 2017, au remis unei femei, în vârstă de 66 de ani, diferite sume de bani, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, aceasta promiţându-le că urmează să vândă mai multe terenuri pe care le deţine în judeţul Caraş – Severin, iar ulterior le va restitui banii împrumutaţi. Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că 10 persoane au fost înşelate de bănuită, care le-a solicitat şi a şi obţinut de la victime, sume de bani, sub pretextul răscumpărării a 600 de hectare de pin negru din localitatea Herculane, jud. Caraş – Severin, pe care ar fi urmat să le vândă unor investitori străini iar la finalizarea tranzacţiilor persoanele vătămate ar fi urmat să primească dublul sumei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe documente şi suma de 4.000 de lei. Femeia a fost reţinută de poliţişti urmând a fi prezentată în faţa magistraţilor pentru a i se stabili o măsură preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici